Milou Schooneman (Fysiotherapeut)


Sinds mei 2016 ben ik afgestudeerd fysiotherapeute. Voordat ik aan de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam begon, heb ik het CIOS, Trainer/Coach, te Heerenveen afgerond. Tijdens mijn opleiding Fysiotherapie was ik werkzaam binnen de jeugdopleiding van AFC Ajax. Na het behalen van mijn diploma ben ik met plezier 2 jaar werkzaam geweest als hoofdfysiotherapeut bij FC Volendam.

In oktober 2018 heb ik besloten mijn eigen praktijk te openen in de oude kapsalon van mijn moeder aan het huis van mijn vader. Helaas is mijn moeder overleden in januari 2017, ik zag dit als een kans 'zo ben ik toch een beetje bij haar'.

Ik zie altijd overal verbetering in. Bovendien heb ik een uitdaging gevonden in het anders te willen doen dan anders. Dat inspireert mij. Ik heb een uitgesproken mening die te allen tijden wordt onderbouwd door visie en de wetenschap.

Fysiotherapie is in mijn ogen veel meer dan alleen het bewegingsapparaat. De patiënt komt in eerste instantie bij de therapeut omdat hij/zij onverklaarbare klachten heeft. Vervolgens wil de patiënt dat jij als therapeut hem of haar van zijn/haar klachten af helpt. Uiteindelijk moet de patiënt het altijd zelf doen en kan ik hem of haar alleen maar begeleiden. Zowel op fysiek, mentaal als sportief vlak is er een hoop te behalen.

Wat ik het allerbelangrijkste vind, is dat de patiënt zijn/haar klachten begrijpt, om er vervolgens iets mee te kunnen doen.

Milou Schooneman

Stijn Smit (Personal Trainer)

Mijn naam is Stijn Smit, ik ben 20 jaar oud en zit in mijn laatste jaar van het CIOS, sport, bewegen en gezondheid (SBG) te Hoofddorp. Momenteel ben ik stagiair bij Milou en deze stage is bewust gekozen omdat ik hierna door wil studeren in de Fysiotherapie. Op het CIOS heb ik al meerdere certificaten behaald, waaronder mijn Fitness trainer A, sportmasseur, instructeur 3 voor mensen met een beperking en ben ik nu bezig voor mijn personal coach. In 2019 heb ik gewerkt met mensen met verstandelijke- en lichamelijke beperkingen bij Only friends (Amsterdam) de sporten die ik aan deze doelgroep heb gegeven zijn: fitness, boxen, voetbal, atletiek en rolstoelhockey. In 2020 werkte ik als personal trainer en gaf ik small group trainingen bij Sportcity (Amsterdam) Al deze werkzaamheden van het verleden en de certificaten van het heden leiden naar de werkzaamheden die ik binnen Club FMS doe. Ik geef personal training, duo training, small group trainingen, medisch fitness en kan sportmassage verlenen.
Voor de klant zijn/haar gezondheid voel ik me erg verantwoordelijk en daar haal ik ook voldoening uit. Ik hoop jullie in de toekomst te zien!


Stijn Smit

Jens Kesting (Personal Trainer)

Mijn naam is Jens Kesting en ik ben trainer bij Club FMS. Sommige zullen mij misschien al kennen aangezien ik ben opgegroeid in Bovenkarspel. Momenteel ben ik woonachtig in Enkhuizen.Na mijn studie bedrijfseconomie en vijf jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële sector heb ik besloten om de opleiding tot fitnesstrainer te gaan volgen. Naast jarenlang zelf trainen heb ik inmiddels ook enkele jaren ervaring in het geven van groepstrainingen en één op één training. Hier probeer ik mijzelf continu in verder te ontwikkelen.Als trainer wil ik sporters graag doelgericht trainen op een veilige manier waarbij plezier en voldoening hoog in het vaandel staan. Ik speel in op de behoeftes van de sporters en probeer altijd iets extra's mee te geven waar zij iets van opsteken en eventueel zelf kunnen toepassen. Meer over mij vertel ik graag wanneer we elkaar tegenkomen. Ook kun je voor extra informatie over mij en wat ik doe kijken op: www.feelfitbebalanced.nl.

Hopelijk tot snel!

Jens.