Milou Schooneman (Fysiotherapeut, Hirudotherapeut, sportmasseur en eigenaresse Club FMS)

Sinds mei 2016 ben ik afgestudeerd fysiotherapeute. Voordat ik aan de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam begon, heb ik het CIOS, Trainer/Coach, te Heerenveen afgerond. Tijdens mijn opleiding Fysiotherapie was ik werkzaam binnen de jeugdopleiding van AFC Ajax. Na het behalen van mijn diploma ben ik met plezier 2 jaar werkzaam geweest als hoofdfysiotherapeut bij FC Volendam waarna ik tot op heden weer ben terug gegaan naar AFC Ajax. 

In oktober 2018 heb ik besloten mijn eigen praktijk te openen in de oude kapsalon van mijn moeder aan het huis van mijn vader. Helaas is mijn moeder overleden in januari 2017, ik zag dit als een kans, een opstap. 'zo ben ik toch een beetje bij haar'. Inmiddels heb ik door deze springplank aan de Nijverheidsweg 3-001 te Grootebroek, mijn eigen praktijk kunnen openen.

Ik zie altijd overal verbetering in. Bovendien heb ik een uitdaging gevonden in het anders te willen doen dan anderen. Dat inspireert mij. Ik heb een uitgesproken mening die ten allen tijden wordt onderbouwd op basis van EBP (Evidence Based Practise).

Fysiotherapie is in mijn ogen veel meer dan alleen het bewegingsapparaat. De patiënt komt in eerste instantie bij de therapeut omdat hij/zij verklaarbare of onverklaarbare klachten heeft. Vervolgens wil de patiënt dat jij als therapeut hem of haar van zijn/haar klachten af helpt. Uiteindelijk moet de patiënt het altijd zelf doen en kan ik hem of haar alleen maar begeleiden. Zowel op fysiek, mentaal als sportief vlak is er een hoop te behalen.

Wat ik het allerbelangrijkste vind, is dat de patiënt zijn/haar klachten begrijpt, om er vervolgens iets mee te kunnen doen.

Milou Schooneman

Stijn Smit (Personal Trainer, Sportmasseur en Fysiotherapeut i.o.)

Mijn naam is Stijn Smit, ik ben 20 jaar oud en zit in mijn laatste jaar van het CIOS, sport, bewegen en gezondheid (SBG) te Hoofddorp. Momenteel ben ik stagiair bij Milou en deze stage is bewust gekozen omdat ik hierna door wil studeren in de Fysiotherapie. Op het CIOS heb ik al meerdere certificaten behaald, waaronder mijn Fitness trainer A, sportmasseur, instructeur 3 voor mensen met een beperking en ben ik nu bezig voor mijn personal coach. In 2019 heb ik gewerkt met mensen met verstandelijke- en lichamelijke beperkingen bij Only friends (Amsterdam) de sporten die ik aan deze doelgroep heb gegeven zijn: fitness, boxen, voetbal, atletiek en rolstoelhockey. In 2020 werkte ik als personal trainer en gaf ik small group trainingen bij Sportcity (Amsterdam) Al deze werkzaamheden van het verleden en de certificaten van het heden leiden naar de werkzaamheden die ik binnen Club FMS doe. Ik geef personal training, duo training, small group trainingen, medisch fitness en kan sportmassage verlenen.
Voor de klant zijn/haar gezondheid voel ik me erg verantwoordelijk en daar haal ik ook voldoening uit. Ik hoop jullie in de toekomst te zien!


Stijn Smit

Cynthia Perrin (Personal Trainer, Zwanger&Fit therapeut, Bekkenbodem coach en Fysiotherapeut i.o.)

Mijn Naam is Cynthia Perrin, 23 jaar en op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Fysiotherapie. Voordat ik aan de opleiding Fysiotherapie begon heb ik eerst het CIOS afgerond. Dit heb ik succesvol gedaan als Fitness, Health en Performance coach.

Sinds 1 september 2022 ben ik werkzaam voor Club FMS. Daar geef ik small group training, Personal Training, Medisch Fitness en Zwanger & FIT.

Ben jij zwanger en wil jij tijdens en na je zwangerschap FIT blijven en worden, maak dan een afspraak. Ik begeleidt jou door jouw mooiste tijd.

Zwanger&Fit

Cynthia Perrin

Tyron Terbeek (Personal Trainer, Medisch Fitness & Beat45!)

Mijn naam is Tyron Terbeek, ik ben 32 jaar ( partner van Milou )

In de loop der jaren heb ik het CIOS afgerond en heb ik verschillende opleidingen en cursussen gedaan, o.a. TRX - Functional Fitness - LAPT  en Medisch Fitness, tevens zijn Milou en ik bedenker en oprichter van Beat 45! 

Naast het geven van les bij Club FMS ben ik 4 dagen per week werkzaam op een basis school als gymleraar.

Wil jij een Small Group, Personal Training of Beat45! volgen bij mij? Schroom niet en kom langs voor een gratis proeftraining.

Beat 45

Tyron Terbeek

Esmee Weel (Fysiotherapeut)

Mijn naam is Esmee Weel, 22 jaar oud en ben sinds 2023 afgestudeerd als fysiotherapeut. Sinds november 2023 ben ik werkzaam bij Club FMS. Momenteel geef ik fysiotherapie en FysioFitness in de praktijk. Tijdens mijn werk heb ik iedereen behandeld van jong tot oud en tijdens korte of lange trajecten. Voor mij is iedere patiënt bijzonder en hebben ze allemaal hun eigen specifieke behandeltraject nodig. Ik streef er dan ook naar om iedere patiënt van zijn/haar klachten af te helpen en probeer mensen zo veel mogelijk in hun eigen kracht te laten staan, want dat zorgt ervoor dat iemand weer blij en tevreden de deur uitstapt. En dat is waar het voor mij uiteindelijk om draait.

Esmee Weel

.