Fysiotherapie

Wat kan ik bieden?

FMS staat voor Fysiotherapie Milou Schooneman en voor Fysiek - Mentaal - Sport. Dat houdt in dat deze praktijk er voor zal zorgen dat de patiënt zijn of haar eigen persoonlijke plan krijgt om van zijn of haar klachten en/of blessures af te komen.

Klachten gaan ten alle tijden gepaard met meerdere ontstaanswijzen. Een persoon kan zowel fysiek als cognitief overbelast of onderbelast (overload/underload) raken, wat ervoor zorgt dat een blessure ontstaat of in stand wordt gehouden.

Tijdens de intake zal er door middel van een vraaggesprek (Anamnese), een hypothese geschetst worden om vervolgens de diagnostiek toe te kunnen passen. Vanuit de diagnostiek worden er mogelijke oorzaken uitgesloten of aangetoond. Op basis van deze gegevens worden de patiënten verder geïnformeerd.

Behandeling kan bestaan uit: Hands-on behandeling, Hands-off behandeling, Dryneedling, Mentale begeleiding, Medical taping, EHBSO, Personal Training, Fysiotherapeutische benadering of een combinatie hiervan.

Daarnaast wil F-MS zich focussen op de jonge, getalenteerde sporters die de ambitie hebben om de top te bereiken in de sport die zij beoefenen. Als ouder zijnde kunt u misschien niet óveral verstand van hebben of kunt u uw kind wellicht niet met álles helpen om aan de top te komen (en te blijven). Daardoor kan het fijn zijn om wat hulp te krijgen bij het behalen van de doelen van uw kind. 

Voor wie?

  • Mensen die last hebben van spieren en gewrichten 
  • Sportblessures
  • Mensen die na een operatie moeten revalideren
  • Mensen die fitter willen worden
  • Mensen die (sportieve) doelstellingen willen behalen

Behandelingen

De eerste behandeling zal 60 minuten duren (30 minuten intake en onderzoek, 30 minuten behandeling) dat betekend dat u 30 minuten van mij krijgt. Daarna zal de behandeling 30 minuten duren.