Beat 45 !!

'High intensity group training'


Vanaf 1 augustus 2023 starten wij bij Club FMS met Beat45! Dit is de eerste High Intensity training welke toepasbaar is op alle doelgroepen. Jong, oud, fit, geblesseerd, groot en klein. Voor iedereen die doelgericht wil trainen van hoge intensiteit op zijn/haar eigen niveau.
Beat45! Is een nieuw concept welke is geïnspireerd op verschillende trainingsvormen en deze vervolgens samen te voegen op snelle beats.

Het heeft even geduurd om dit op te zetten en te perfectioneren maar vanaf 1 augustus gaan wij knallen.

Deze snelle, intensieve en nieuwe workout zal jullie veroveren en verbazen waartoe het lichaam in staat is. Op hoge beats gebaseerde cardio gecombineerd met krachttraining van 45 minuten is ontworpen om je lichaam te helpen tot wel 1.000 calorieën te verbranden. Je doet aan cardio-, functionele training en krachttraining, opgedeeld in rondes van 45 seconden. Wij starten met 3 lessen per week voor alle niveaus, vormen en maten. Zelfs bij blessures kun je mee doen en krijg je de juiste oefening op maat.


EEN ERVARING RIJKER
Workouts van 45 minuten die kracht en cardio combineren. De lessen vinden plaats in een uniek ontworpen studio met disco en UV-verlichting die de zintuigen prikkelt en uitdagen tot meer.


HOGE BEATS
Een krachtige op beats gebaseerde krachttraining-concept in westfriesland, waarbij de beat van de muziek de leservaring leidt. Een Small Group die met niets te vergelijken is. Geen oordelen, alleen entertainment en plezier terwijl je de oefeningen doorwerkt.


Durf jij deze uitdaging aan?